Enkelihoito ja Enkeliviesti

Olen Anu Wyskielin kouluttama (Angel Light Hypnosis) enkelihoitaja.

Enkelihoidossa johdatan sinut syvärentoutuksen avulla valon paikkaan enkelisi, arkkienkeleiden ja muiden valon auttajien luokse. Jokainen hoitokerta on ainutlaatuinen ja yksilöllinen.

Käsittelemme hoidossa esille nousseita asioita ja hoidamme energiakehoasi. Voit kysyä myös enkeleiltäsi neuvoa mielessäsi oleviin asioihin kuten ihmissuhteisiin, työhön, henkiseen kasvuusi, mihin tahansa elämän osa-alueeseen ja etsimme yhdessä ratkaisuja eri tilanteisiin. Enkelit ovat läsnä koko hoidon ajan auttamassa ja ohjaamassa hoitoa.

Hoidossa on mahdollisuus päästää irti kaikista vanhoista ja tarpeettomista ajatusmalleista ja vapauttaa tunnesiteitä, jotka eivät sinua enää palvele. Monet näistä energiasidoksista ovat päivätajunnalta piilossa ja kannamme niitä mukanamme hidastuttaen elämässä etenemistä.

Enkeleiden luona sinulla on myös mahdollisuus tavata edesmenneitä rakkaitasi, luoda unelmiasi todeksi ja vastaanottaa voimaannuttavaa enkelienergiaa. Voit tulla hoitoon vaikkei sinulla olisikaan mielessä varsinaisesti mitään hoidettavaa. Voit tulla tapaamaan hoidossa oman enkelisi, vahvistamaan yhteyttä häneen sekä nauttimaan olostasi korkeammissa ja puhtaissa värähtelytasoissa. Hoito etenee asiakkaan halun ja tarpeiden mukaan.

Hoidon jälkeen olosi on vapautunut ja rauhallinen.

Hoidon kesto n. 1 h / 40 €


Enkelihoito onnistuu myös Skypen kautta. Skype-ohjelman voit ladata netistä ilmaiseksi. Tarvitset lisäksi nettikameran, kuulokkeet mikrofonilla sekä rauhallisen paikan rentoutumiseen.
ENKELIVIESTI

Intuitiivinen enkelikorttien tulkinta henkilökohtaisessa tapaamisessa tai sähköpostitse. Pyydän ohjaukseen mukaan Sinun omat enkelisi ja pyydän saada heiltä korkeinta ja puhtainta mahdollista apua ja ohjausta enkelikorttien välityksellä. Henkilökohtaisessa tapaamisessa asiakas saa nostaa 3 korttia valitsemistaan pakoista ja sen lisäksi nostan vielä neljännen kortin. Tulkinnan alussa asiakas saa halutessaan sanoa, mitä hän enkeleiltä kysyy tai hän voi antaa enkeleille mahdollisuuden kertoa mitä heillä olisi sanottavaa tähän hetkeen.

Enkeliviesti ei ole ennustamista, vaan kortit toimivat enkeleiden välineenä, joiden avulla ne voivat olla yhteydessä meihin. Enkeleiden hyvin lempeä ja hienovarainen apu ja ohjaus on meidän kaikkien saatavilla ja he kunnioittavat vapaata tahtoasi.

15€


EDESMENNEIDEN VIESTI

Teen meediointia Facebookin yksityisviestin kautta. Sovimme molemmille sopivan ajan ja teemme tämän interaktiivisesti yksityisviestin kautta. Tällä tavoin pystyt heti vahvistamaan asioita ja kysymään mielen päällä olevia kysymyksiä edesmenneelle läheisellesi tai sitten annan hänen vain kertoa omat kuulumiset. Aloitan yhteydenoton vähän ennen sovittua aikaamme ja keskusteluun varataan n. 45 minuuttia. Tarvitsen edesmenneen henkilön nimen ja kuvan. Varattuasi ajan ja saat samalla maksutiedot. Varaa aikasi Facebookin kautta! Linkki Arcanan Facebook-sivuille löytyy oikealla puolella olevasta valikosta. 30EUR