Kuka minä olen

Olen Johanna. 36-vuotias, naimisissa ja yhden lapsen äiti. Opiskelin Norjassa taito- ja taideaineiden opettajaksi ja nyt olen päätoiminen tatuoija Etelä-Pohjanmaalla.

Arcana on 2011 perustettu yritys. Arcana on henkilökohtaisen uskoni peili. Uskon elämän maagisuuteen ja näkymättömien voimien arvoon. Intuitiivisen henkisyyden ja oman totuuden löytäminen on aina ollut minulle tärkeä asia. Tarotkortit ovat kulkeneet mukanani yli 15 vuotta. Ihastun aina uudelleen luonnon kauneuteen ja sen taikaan, kuun kalpeuteen ja yön hiljaisuuden tunnelmaan. Ammennan viisautta luonnonuskonnoista, se on voiman ja henkisyyteni lähde.

Inspiroidun aika ajoin luomaan käsilläni jotain uutta. Tämä luovuus lähtee sydämen halusta. Näihin aarteisiin jää oma energiajälkensä ja maaginen mahdollisuutensa. Uskon siihen, että jokainen ihminen, paikka ja asia tässä maailmankaikkeudessa kantaa sisällään oman energeettisen värähtelynsä. Näin ollen myös Loitsupuodin käsintehdyt tuotteet värähtelevät omaa uniikkia tajuuttaan. Niissä on palanen sydäntä, osa sielua ja hetki elämästä.

Olen se, joksi olen itse itseni luonut. Myös menneet elämät ovat tehneet minusta sen mikä olen tänä päivänä. Feminiinisyys ja luonnon kiertokulun seuraaminen kuuluu edelleen vahvasti elämääni menneiden elämien myötä. Elämäni on matka, josta olen onnellinen ja jonka pääsuunnat olen oppaitteni kanssa suunnitellut ennen tänne syntymääni. Sieluni tehtävä on jakaa tätä tietoa ja voimaannuttaa myös Sinutkin näkemään jokapäiväisen elämän pyhän ja taianomaisen olemuksen, katselemaan Sielun Silmin!