Eläinkommunikointi

Otan taas vastaan kommunikointipyyntöjä, lue ohjeet alempaa!

Eläimet eivät osaa puhua, mutta ne osaavat kommunikoida. Eläinkommunikointi on eräänlainen kieli, ajatusten välillä tapahtuvaa keskustelua. Näen asioita kuvina eläimen näkökulmasta, kuulen heidän asiansa ja saan tuntemuksia. Välitän eläimesi sanomaa; ajatuksia ja tuntemuksia sinulle, toimin niin sanotusti tulkkina välillänne. Kommunikoinnin kautta eläimellä on mahdollisuus kertoa hyvinvoinnistaan, toiveista ja haluista. Näin esimerkiksi voit saada selvyyttä ja syitä joihinkin sinua askarruttaviin asioihin eläimeesi liittyen.

Kommunikointi on upea mahdollisuus lisätä yhteisymmärrystä ihmisen ja eläimen välille. Tässä on mahdollisuus lähentää välejänne vielä entisestään. Kommunikointi tapahtuu aina eläimen ehdoilla. Eläimet usein ilahtuvat tullessaan kuulluiksi ja saadessaan viestinsä toimitetuksi.

Välitän viestiä myös edesmenneiltä eläimiltä.

Lopetin kommunikointien tekemisen sähköpostilla sen jatkuvan ruuhkautumisen vuoksi ja teen ne nyt Facebookin kautta. Jos haluat kommunikoinnin eläimesi kanssa, sovimme molemmille sopivan ajan ja teemme tämän interaktiivisesti yksityisviestin kautta. Tällä tavoin pystyt heti vahvistamaan asioita ja kysymään mielen päällä olevia kysymyksiä. Aloitan kommunikoinnin jo ennen sovittua aikaamme, meidän keskusteluumme varataan aikaa n. 45 minuuttia. Kommunikointia varten tarvitsen kuvan eläimestäsi, mieluiten sellaisen jossa ei ole muita eläimiä taikka ihmisiä. Lähetä eläimesi kuva varattuasi ajan ja saat samalla maksutiedot. Kommunikoin yhden eläimen kanssa kerralla. Varaa aikasi Facebookin kautta!
Linkki Arcanan Facebook-sivuille löytyy oikealla puolella olevasta valikosta.

Kommunikoinnin hinta 35EUR/eläin


_________________________________________________

Rakkaudentähden Anu Markoff testasi eläinkommunikoinnin marraskuussa 2011:


Otin Johannalta Laku kissallemme eläinkommunikaation ja koin, että Johanna näki todella selvästi asioista. Hän pystyi kuvailemaan Lakun menneisyyttä tunnistettavasti, joten tiesin, että voin luottaa Johannan kautta tulleeseen tietoon. Viestit Lakulta olivat valloittavia, rakkaudellisia ja huojentaviakin. Koin erittäin tärkeänä kuulla, että Laku on onnellinen perheessämme ja kiva lisä oli, että sain Johannan kautta vinkin Lakun lempiruuasta!