Vuoden 2017 kurssi- ja tapahtumakalenteri


Pyhä Aikomus Verkkokurssi

Pyhä Aikomus on 6 päivää kestävä verkkokurssi, jolla sukelletaan syvälle itseen ja tuodaan esille mitä todella haluat manifestoida, jotta voit alkaa luomaan tulevaa vuottasi. Tämä kurssi opastaa sinut 6 vaiheen läpi joka muuttaa energiasi, siirtää sinut kohti sielun toiveen manifestoitumista ja luo kestävän muutoksen ja kasvun vuodelle 2017. Kurssi alkaa tämän vuoden ensimmäisenä uutenakuuna 28.1.2017.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Arcanan kurssikaupassa!

Eläinkommunikoinnin & Eläinten Energiahoitamisen Etäkurssi

Opiskele eläinkommunikointia kotonasi! Kurssi alkaa 26.2 - kesto 5 viikkoa. Kurssilla opiskellaan ihmisen ja eläimen välisen kommunikoinnin perusteita sekä eläinten hyvinvointiin liittyviä asioita, joihin kommunikoinnin keinoilla voidaan vaikuttaa. Kommunikointi on viestejä eläimeltä ihmiselle tai toisinpäin. Kurssilla käydään läpi mitä eläinkommunikointi on, harjoittelemme kommunikointia ja energiahoitamista. Kurssiin liittyy Spiritual Animal Healer Programiin sisältyvien energiaviritysten ja hoitosymbolien aktivoinnit. Aikaisempaa osaamista ei vaadita, mutta tuntemusta energiahoitamisesta ja symboleiden käytöstä on hyväksi. Saat lisäksi tehtäviä ja harjoituksia. Kurssi sisältää opintomateriaalin, viikottaiset tehtävät ja harjoitukset sekä videoita. Kurssia varten Facebookissa on oma ryhmä, jonne opintomateriaali jaetaan. Kurssin hinta 100EUR

Ilmoittaudu mukaan Arcanan kurssikaupassa!

Pakanalliset Myyjäiset 1.4 Seinäjoki

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt pakanahenkiset myyjäiset saivat paljon kiitosta. Myyjäiset järjestetään uudelleen tänä keväänä! Myyjäispaikkana toimii Nuorisokeskuksen 2. kerros (Vanha Teatteri). Tapahtumaan ilmainen sisäänpääsy. Myyjäisiin on enää muutama myyntipaikka vapaana! Paikalla olevat pöydät on jo kaikki varattu, joten oma pöytä pitää ottaa mukaan tai levitä vaikkapa viltti lattialle. Toivomme myyjiltä luonnonmukaisuutta, käsityölähtöisyyttä ja omaperäisyyttä. Myyjäksi voi ilmoittautua sähköpostitse sielunsilmin@gmail.com 

Kodin Magiaa Workshop 27.5 klo 10.30-n.12 Seinäjoki

Workshop järjestetään Graalion Oy:n tiloissa osoitteessa Matti Visannin kuja 6. Kodin energioiden puhdistaminen kannattaa ottaa osaksi arkea, koska se vaikuttaa jokapäiväiseen elämään. Kotimme on tila, jossa monenlaiset energiat kohtaavat; tunteemme ja ajatuksemme säteilevät tietynlaista energiaa, mutta myöskin vetävät puoleensa toisia energioita. Raskas energia vaikuttaa koko kodin ilmapiiriin ja asukkaiden hyvinvointiin. Tämän tyyppisillä energioilla on vaikutusta joka elämän osa-alueeseen. Kotimme tila heijastaa nykyistä elämäntilannetta. Käymme läpi miten voimme yksinkertaisen magian avulla puhdistaa kotimme energioita, nostattaa sen värähtelyä ja suojata elämämme tärkeimmän keskuksen. Perehdymme kodin hyviin henkiin ja auttajiin, alttariin, mitä ovat maagiset lattianpesut, puhdistavat suitsukkeet ja tuoksut. Workshopissa valmistamme yksinkertaisen puhdistavan lattiapesun kotiin viemisiksi. Tätä varten ota mukaan puhdas 1-5dl vetoinen kannellinen astia tai pullo. Workshopin hinta 25EUR, sisältää teetarjoilun sekä valmistamamme lattiapesun. Maksu maksetaan etukäteen Arcanan kurssikaupassa.

Rumpupajat Ruuhinevan Turvekammilla Kauhajoen Nummijärvellä

Tänä kesänä RumpuPaja I järjestetään 10.-11.6 (täynnä) ja RumpuPaja II 15.-16.7. RumpuPaja III on suunnitteilla viikonlopulle 19.-20.8, mikäli kurssille on riittävästi tulijoita. Ota yhteyttä jos olet halukas tekemään oman rummun vielä tänä kesänä viimeisellä RumpuPajalla. Lisää kurssitietoa ja kuvia Turvekammilta RumpuPajat Ruuhinevan Turvekammilla

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla varausmaksun Arcanan kurssikaupassa. Maksettuasi varausmaksun saat sähköpostiisi kuitin liitteenä tarkemman kurssi-infon.

TäydenKuun Retriitti 7.-9.7

Naisille suunnattu retriitti pidetään Kammikylässä heinäkuun täydenkuun aikaan. Mukaan mahtuu 8 henkilöä.

Museonmäen Markkinat 30.7. Ilmajoki

Arcanan LoitsuPuoti mukana markkinoilla!

Noitanaisten Ilta

Ilo tavata, ilo erota ja ilo tavata jälleen! Kutsun jälleen koolle noitanaisia, monta vuotta jo noituuden polkua kulkeneita ja siitä vastikään kiinnostuneita. Moni kulkeekin polkuaan yksin, joten tervetuloa viettäämään yhteistä aikaa, vaihtamaan kuulumisia, ajatuksia ja tietoa. Ajankohta varmistuu myöhemmin, ilta järjestetään todennäköisesti Syyspäväntasauksen aikoihin.

Pakanalliset Syysmessut 24.-25.9 Helsinki

Arcanan LoitsuPuoti mukana messuilla. Olen pitämässä myös yhtenä päivänä työpajaa Sinettimagiasta.

Unisieppari työpaja 5.10 Seinäjoki

Tule tekemään itsellesi tai lahjaksi unisieppari. Kurssipaikkana toimii Graalion Oy:n tilat Seinäjoen keskustassa.Taivutamme siepparin kehän pajusta. Mukaan voit ottaa omia helmiä, sulkia, höyheniä nahkanauhaa tai muuta nauhaa, tai ostaa niitä opettajalta. Käymme läpi unisiepparin tarinaa ja sen tehtävä. Saat opastusta mihin voit ripustaa sen kotonasi ja miten sitä olisi hyvä puhdistaa aika ajoin. Kurssin hinta 35EUR Kurssin hintaan sisältyy siepparin kehäpajut ja kehälangat sekä teetarjoilu. Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksun etukäteen Arcanan kurssikaupassa.

Rumpukurssi 22.10 Graalion - Seinäjoki

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla varausmaksun 100EUR Arcanan kurssikaupassa.

Pakanalliset Myyjäiset 18.11 Oulu

Arcanan LoitsuPuoti mukana myyjäisissä. Tapahtuman järjestää Osuuskunta Tulikipuna Tukikohdassa.

~Uudet verkkokurssit alkavat syksyllä, seuraa ilmoittelua!~

Haluatko järjestää kurssin paikkakunnallasi?

Tulen mielelläni opettamaan ja jakamaan tietoa esim. tarot, rummunrakennus, eläinkommunikointi...

Jos sinulla on tiedossa kurssipaikka (200km:n säteellä Jalasjärveltä) ja haluat toimia yhteyshenkilönä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!