Vuoden 2018 kurssi- ja tapahtumakalenteri

Eläinkommunikoinnin & Eläinten Energiahoitamisen Etäkurssi

Opiskele eläinkommunikointia kotonasi! Kurssi alkaa 4.2 - kesto 5 viikkoa. Kurssilla opiskellaan ihmisen ja eläimen välisen kommunikoinnin perusteita sekä eläinten hyvinvointiin liittyviä asioita, joihin kommunikoinnin keinoilla voidaan vaikuttaa. Kommunikointi on viestejä eläimeltä ihmiselle tai toisinpäin. Kurssilla käydään läpi mitä eläinkommunikointi on, harjoittelemme kommunikointia ja energiahoitamista. Kurssiin liittyy Spiritual Animal Healer Programiin sisältyvien energiaviritysten ja hoitosymbolien aktivoinnit. Aikaisempaa osaamista ei vaadita, mutta tuntemusta energiahoitamisesta ja symboleiden käytöstä on hyväksi. Saat lisäksi tehtäviä ja harjoituksia. Kurssi sisältää opintomateriaalin, viikottaiset tehtävät ja harjoitukset sekä videoita. Kurssia varten Facebookissa on oma ryhmä, jonne opintomateriaali jaetaan. Kurssin hinta 100EUR. Jos olet käynyt jo aikaisemmin Arcanan järjestämän eläinkommunikointikurssin, mutta haluaisit tulla kertaamaan ja oppimaan uutta myös eläinten energiahoitamisesta, saat kurssin puoleen hintaan!

Ilmoittaudu mukaan Arcanan kurssikaupassa!

Pakanalliset Myyjäiset 8.4. Seinäjoki

Myyjäiset pidetään tänä vuonna Toimintojentalolla klo 12-17.

Rumpupajat Ruuhinevan Turvekammilla Kauhajoen Nummijärvellä

Tänä kesänä RumpuPaja I järjestetään 9.-10.6 (2 paikkaa vapaana) ja RumpuPaja II 11.-12.8. Lisää kurssitietoa ja kuvia Turvekammilta RumpuPajat Ruuhinevan Turvekammilla

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla varausmaksun Arcanan kurssikaupassa. Maksettuasi varausmaksun saat sähköpostiisi kuitin liitteenä tarkemman kurssi-infon.

Museonmäen Markkinat 29.7. Ilmajoki

Arcanan LoitsuPuoti mukana markkinoilla!

Pakanalliset Syysmessut Helsinki

Messut pidetään tuttuun tapaan Syyspäiväntasauksen aikoihin