Progressio-ohjaus

Progressio-ohjaus toimii samalla tavoin kuin regressio, mutta sen sijaan että siirryttäisiin ajassa taaksepäin, liikutaan ajassa eteenpäin tulevaan. Syvärentoutusta ja visualisointitekniikkaa käyttämällä, sinulla on mahdollisuus matkustaa mielikuvissasi oman elämäsi tulevaan.


Progressiossa näet miltä tulevaisuutesi näyttää jos jatkat samalla polulla jolla olet nyt tai miltä tuleva näyttäisi jos valitset muita vaihtoehtoisia polkuja. Tulevaisuuden eri mahdollisuudet ovat käsissäsi, kaikki riippuu siitä mitä vaihtoehtoja valitset.

Kuvittele, jos voisit nähdä mitkä päätökset tulevat toimimaan parhaaksesi ja voisit löytää ratkaisuja nykyisiin ongelmiisi. ”Jos silloin olisin tiennyt mitä tiedän nyt”, tulevaisuuden minäsi voi antaa sinulle hyviä neuvoja. Oman alitajunnan ja Korkeamman Minän avulla saat arvokasta tietoa, joka on sinulle suotuisaa. Näkemällä tulevan voit tehdä parempia ratkaisuja tässä hetkessä ja päättää mihin suuntaan mennä. Prosessi auttaa sinua tekemään positiivisia muutoksia ja voit tehdä päätökset luottavaisin mielin.


Sinulla on mahdollisuus katsoa mitä tahansa elämäsi osa-aluetta tulevaisuudessa. Progression vaikutus on voimallinen, asiat jotka näet saattavat tapahtua nopeamminkin kuin ohjauksessa näit, sillä ohjauksella on manifestoiva vaikutus. Näin autat unelmiasi ilmentymään, nopeammin kuin uskotkaan. Mitään negatiivista ei ole tarpeellista nähdä ellet voi siihen itse vaikuttaa ja muuttaa sitä.


Progressio-ohjaus on erityisesti avuksi, jos tunnet jumiutuneesi tähän hetkeen. Jos painit eri vaihtoehtojen kanssa, etkä osaa tehdä valintaa, pohdit ihmissuhteita, työtä, sielun tarkoitusta tai jos sama kaava toistuu elämässäsi. Progressio-ohjaukseen voit tulla ihan silkasta mielenkiinnosta, kurkkaamaan miltä elämäsi näyttää muutaman vuoden päästä, ketä kuuluu elämääsi, missä asut ja missä työskentelet.


Kesto n. 1 h / 40€


Tämäkin ohjaus onnistuu myös Skypen kautta.