Regressiohoito

Osa menneistä elämistämme heijastuu tähän hetkeen. Joku ihminen voi tuntua Sinusta tutulta, vaikka et häntä tunne entuudestaan. Jokin maa tai kulttuuri saattaa vetää puoleensa maagisella tavalla. Voimme tuntea selittämätöntä pelkoa tai inhoa jotain asiaa kohtaan. Menneitä elämiä tutkimalla opimme nykyisestä elämästämme lisää ja ymmärrämme, miten ne ovat muovanneet sinusta juuri sellaisen kuin nyt olet.


Menneistä elämistä on sielunmuistiin varastoituneena ne menneet tapahtumat, jotka kaipaavat jollain tavoin selvittämistä ja vapautumista. Regressiohoidon avulla nostamme esiin vastauksia ja ymmärrystä tämän päivän elämään.

Regressiohoito perustuu syvärentoutukseen, jolloin ihmiselle syntyy yhteys itseensä ja sitä kautta menneisiin käsittelemättä ja kohtaamatta jääneisiin asioihin, tapahtumiin ja tunteisiin.

Nämä hoidot ovat sisäisiä matkoja, joiden aikana ohjaan hoidettavaa vahvistamaan yhteyttään omaan korkeampaan sieluunsa, vapauttamaan menneisyyden kerrostumia ja luomaan tulevaisuutta. Regressiohoidossa Sinulla on mahdollisuus kohdata myös oma henkioppaasi tai enkelisi. Elämykselliselle menneiden elämien mielikuvamatkalle voit tulla myös silloin, kun Sinulla ei varsinaisesti mitään ongelmaa ole.


Hoidon kesto alku- ja loppukeskusteluineen n. 2 tuntia. Hinta 50EUR€.
Varaa aikasi!


Regressio-ohjaus onnistuu myös Skypen kautta. Skype-ohjelman voit ladata netistä ilmaiseksi. Tarvitset lisäksi nettikameran, kuulokkeet mikrofonilla sekä rauhallisen paikan rentoutumiseen.