Tarot

Tarot korttien tarkoitus on toimia apuvälineenä, että oppisimme kuuntelemaan omaa sisäistä vaistoamme ja jotta löytäisimme parhaan mahdollisen ratkaisun siihen elämän tilanteeseen, jossa apua haemme. Tarot on siis oiva apu suunnannäyttäjänä ja vaihtoehtojen punnitsijana. Ne kertovat myös syvällisemmin asioista, joita emme itse ole tulleet huomanneeksi. Tarot tähtää oman itsen, eri ihmisten ja elämäntilanteiden parempaan ymmärtämiseen.

Minulle on aina ollut tärkeää nähdä korteista myös tulevia tapahtumia, eikä vain neuvoa henkisessä kasvussa. Kysymyksesi voi liittyä menneisyyteen, nykyhetkeen tai tulevaan, ihmissuhteisiin, työhön, mihin tahansa mikä mieltäsi askarruttaa.


Tarot tulkinta puhelimitse / Skype / henkilökohtaisessa tapaamisessa

Teen tarottulkintaa puhelimitse ja Skypessä ajanvarauksella. Voit varata ajan myös henkilökohtaiseen tapaamiseen Arcanaan. Varaa aikasi tekstiviestillä tai sähköpostilla. Maksu suoritetaan etukäteen tilille, maksutiedot saat aikaa varatessasi.

Lyhyt tulkinta

30 min 20€

Laajempi tulkinta

60 min 35€

Palautteita

Hei Johanna! Olet tehnyt niin osuvia ja minua auttavia ennustuksia elämääni -Tiina

Hei Johanna! Kiitos tuhannesti tulkinnasta! Siinä oli paljon toivoa antavaa tietoa ja minulle tuli parempi olo. T.Seija

Kiitos tulkinnastasi. Tuo menneen elämän tulkinta oli niin kuin olisin omaa elämääni lukenut, niin hyvin ne pitivät paikkansa minuun. T. Helena

Kiitos sinulle Johanna! Tuossa oli niiiiin paljon tuttua ihan tästä nykyelämästäni! Nyt sain tuosta menneestä elämästä paljon lisätietoa. Varmasti palaan asiaan, ja haluan kuulla muistakin entisistä elämistäni sinulta! Terkuin Miia

Kiitos tulkinnasta! Moni asia tuntui tutulta. Aika jänniä juttuja! t. Minna

Kovasti annoit ajattelemisen aihetta ja myös eväitä päätösten tekemiseen. Kiitos vielä kerran ja mukavaa kesää! t:Tuula